VIP O nama Opštine i18n

Turističko-poslovna
društvena mreža!

Sobe ponude

Konačište Kula

Sobe

Jednokrevetna soba

RSD 2500,00/kom
Jednokrevetna soba

Sobe za iznajmljivanje New Family

Sobe

Prenoćište New Family ** nalazi se u Kanjiži, na severu Srbije-Vojvodine, svega 15km od Mađarske granice. Naše prenoćište poseduje 11 prijatno nameštenih soba (7 trokrevetnih, 3 dvokrevetnih i 1 jednokrevetnu). U svakoj sobi postoji kupatilo sa tušem, kablovska televizija, klima uredjaj i besplatna wi-fi konekcija. Sve sobe na spratu poseduju balkon.

Etno selo Moravski konaci

Sobe

Noćenje sa doručkom

RSD 2385,00/kom
Noćenje sa doručkom

Super seven inn

Sobe

Studio apartman Super Seven Inn nalazi se u okviru istoimenog kompleksa u Radničkoj ulici broj 55, na Čukaričkoj Padini u Beogradu.

Prenoćište ,,Eliot"

Sobe

PRENOĆIŠTE „ELIOT“ nalazi se u selu Ilinu, ispod mistične planine Rtanj, na samo 5 km od Boljevca. Gostima su na raspolaganju 2 smeštajne jedinice kapaciteta 2 i 3 ležaja. Apartmani poseduju opremljenu kuhinju, besplatan Wi-Fi internet, tv sa satelitskim kanalima kao i sopstveno kupatilo sa tušem. Preko puta apartmana nalazi se zavičajna kuća Ljubinke Savić-Grasi, kao i sam izvor pijaće vode „Ilinsko vrelo“. U sklopu apartmana „ELIOT“ nalazi se 5 opremljenih učionica za organizovanje sastanaka, edukacija, seminara, radionica, prezentacija.

Vizitorski centar "Teodora"

Sobe

Vizitorski centar "Teodora" je nekategorisan objekat turističke namene koji se nalazi u okviru arheološkog nalazišta "Caričin grad"-Justiniana Prima. Pruža usluge ishrane, smeštaja i izdavanja konferencijske sale za potrebe sastanaka i seminara. U sali ima 40 mesta, u restoranu 40 i na terasi još 60 mesta. Ukupan smetajni kapacitet je 18 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Dom učenika srednjih škola

Sobe

Dom učenika srednjih škola se nalazi u blizini centra grada. Do njega se može doći pešačkom zonom-Aleja kestenova, a lako je dostupan i za motorna vozila jer se nalazi na jednoj od važnijih sporednih ulica. Dom je smešten u mirnom okruženju, odmah pored gradskog stadiona i teretane na otvorenom, a preko puta gradskog, zelenog parka. U svojoj ponudi ima restoran salu. Kapacitet objekta je 48 ležajeva u 24 dvokrevetnih soba. Smeštaj je hostelskog tipa i orijentisan na smeštaj organizovanih i unapred najavljenih grupa. broj ležajeva | 48broj soba | 24

Nautičko selo "Biser"

Sobe

Smeštaj u apartmanima na vodi