VIP O nama Opštine i18n

Turističko-poslovna
društvena mreža!

Informacije ponude

Turistički informativni centar Čukarica

Informacije

Majica Road Tripping

RSD 1250,00/kom
Majica Road Tripping

Turistički Reality Show Grupna

Informacije

Prijava za audiciju

RSD 1,00/kom
Prijava za audiciju

Internet Sajam turizma

Informacije

Kod nas se Sajam turizma ne održava samo jednom godišnje u trajanju od par dana. Turistička društvena mreža Grupna pokrenula je Internet sajam turizma koji je dostupan 365 dana u godini, 24 sata dnevno. Globalna turistička industrija je u procesu promena, a Internet sajam turizma predstavlja mesto gde se oblikuje budućnost putovanja. U današnje vreme, turisti žele da imaju pristup svim informacijama na svom mobilnom telefonu. Sajam turizma na internetu omogućava upravo to - možete istraživati destinacije, smeštaj, aktivnosti i druge zanimljivosti sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Većinu izlagača koje biste našli na fizičkom sajmu, nalaze se i kod nas online. Ne isključujemo tradicionalne sajmove, pojavljujemo se na njima zajedno ili pojedinačno, ali želimo da posetiocima pružimo i vrhunsko digitalno iskustvo. Internet sajam turizma predstavlja revoluciju u načinu na koji se turizam prezentuje i pruža mogućnost turistima da imaju potpunu kontrolu nad svojim putovanjima, uz mogućnost pristupa svim informacijama sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Turistički Informacioni Centar Kaniža

Informacije

Magnet čep

RSD 120,00/kom
Magnet čep

Turistički info centar Novi Bečej

Informacije

Vino Krokan 0.75l

RSD 2420,00/kom
Vino Krokan 0.75l

Turistički informativni centar GO Surčin

Informacije

Apartman na vodi

RSD 3000,00/kom
Apartman na vodi

Lasta Travel&Tourism

Informacije

Beograd - Beč - Beograd

RSD 6400,00/kom
Beograd - Beč - Beograd

TO Vrnjačka Banja

Informacije

Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, od davnina je bila poznata po svojim lekovitim izvorima. O lekovitosti vode u Vrnjačkoj Banji prvi put se može čuti u doba Rimljana. Oni su na ovom mestu izgradili lečilište Aquae Orcinae, i izvor tople vode Fons Romanus

Turistički info centar Aranđelovac

Informacije

Turistička organizacija opštine Aranđelovac je javna služba koju je osnovala Skupština opštine Aranđelovac radi uređivanja i doprinosa uspešnijem poslovanju privrede, za obavljanje poslova u funkciji promocije i propagande turizma.

Turistički info centar Sremska Mitrovica

Informacije

Osnovni cilj Turističke organizacije je promocija svih turističkih potencijala i bogatog kulturno-istorijskog nasleđa. Poseban akcenat stavlja se na očuvanje lokaliteta iz antičkog perioda, u tu svrhu izrađuje programe razvoja turizma i štampa informativno-propagandni materijal u vidu štampanih publikacija, audio i video promotivnog materijala i internet prezentacija.

Turistička organizacija opštine Ljig

Informacije

Kulturno istorijsko nasleđe, kao i bogatstvo prirode na teritoriji opštine Ljig, doprinosi razvoju različitih vidova turizma: banjskog, izletničkog, seoskog, sportsko-rekreativnog, manifestacionog, lovnog, tranzitnog, verskog itd.

Turistička organizacija opštine Bačka Topola

Informacije

Suveniri iz Bačke Topole

Turistička organizacija Trstenik

Informacije

Turistička organizacija iz Trstenika

Turistička organizacija Velika Plana

Informacije

Turistička organizacija opštine Velika Plana

КТЦ „Стефан Немања”

Informacije

Културно-туристички центар „Стефан Немања” у Лапову, саграђен је педесетих година прошлог века и дограђиван и адаптиран у више наврата како би задовољио потребе грађана. Центар поседује биоскопску салу са 250 места за седење са грејањем и биоскопским стерео системом „Долби”, галеријски простор опремљен „Брилукс” расветом, као и учионичкe просторије.

Udruženje banja Srbije

Informacije

Udruženje banja Srbije, postoji sa ciljem popularizacije prirodnih lepota Srbije. Članovi budućeg udruženja, krenuli su od pretpostavke da Srbi nisu na najbolji način upoznati sa svim lepotama koje njihova zemlja nudi, pa su osnovali udruženje sa ciljom da na najbolji mogući način te lepote otkrije i prikaže javnosti.

TO Knjaževac

Informacije

Gurgusovačka kula predstavlja obeležje Knjaževca i mesto je gde se održavaju različite manifestacije. Gurgusovačku kulu ili kako je još bila poznata „Sprska Bastilja“, srušio je i zapalio Miloš Obrenović 1859. godine. U Miloševu čast, Gurgusovac tada dobija ime Knjaževac. Danas, Knjaževac imam preko 30,000 stanovnika zajedno sa 85 sela koja pripadaju teritoriji ove opštine. Još jedno obeležje po kojem se izdvaja Knjaževac jeste Stara Čaršija. Staru Čaršiju činile su zanatske radnje i zanatlije i ona i danas predstavlja najprepoznatljiviji deo varoši. Pored Stare Čaršije tu je i kuća Ace Stanojevića, koja predstavlja muzej grada i jedan je od spomenika kulture. I pored ovih zanimljivosti, Knjaževac je varoš vinograda i kvalitetnih vina, zanimljivih običaja i gostoljubivih ljudi.

Turistička organizacija opštine Žagubica

Informacije

Turustička organicacija opštine Žagubica vrši organizaciju i promociju opštine, kao i turustičkih destinacija. Stvara uslove za aktiviranje resursa i vidljivost turističkih proizvoda u opštini Žagubica. Pruža turistima usluge zadovoljenja njihovih želja u skladu sa kvalitetom i ponudom turističkih proizvoda. Koristi prirodne, kulturne i druge resursena odgovoran način koji donosi profitabilne i održive investicije. TOŽ putem sredstva javnog informisanja i manifestacionog turizma vrši promociju turističkih vrednosti Homolja i omogući proširivanje i razvoj kapaciteta i sadržaja.

Turistička organizacija Oplenac - Topola

Informacije

Turistička organizacija Oplenac - Topola

Udruženje privrednika Srbije

Informacije

Unosite artikle i automatski štampajte etikete cena sa QR kodom!

Turistički info centar Donji Milanovac

Informacije

Turistički info centar gostima stoji na raspolaganju. Ovde možete dobiti turistički promo materijal i informacije o turističkoj ponudi ovog kraja.

Turistička organizacija opštine Sečanj

Informacije

Predstavlja turističku ponudu opštine Sečanj. Pogledajte informativno-propagandni materijala kojim se promovišu turističke vrednosti naše lokalne samouprave.

Turistička organizacija Golubac

Informacije

Мир, незагађен ваздух, стазе за дуге шетње и вожњу бициклом, путовање у прошлост, уживање на обали “српског мора”, место где се преплићу историја и легенде, чека на вас.

Crkva Svete Bogorodice

Informacije

U podnožju Stare planine, 15 kilometara jugoistočno od Knjaževca, u selu Donja Kamenica, na levoj obali Trgoviškog Timoka, nepoznati vlastelin početkom XIV veka podigao je Crkvu Presvete Bogorodice. Ona je danas kulturno dobro Srbije i najvredniji spomenik Eparhije timočke. Crkva je građena u moravsko-vizantijskom stilu sa elementima romanske arhitekture. Neke od fresaka jedinstvene su u srpskom srednjovekovnom slikarstvu. Posebno blago Bogorodičine crkve čine ktitorske kompozicije i portreti vlastelina sa bogatim detaljima u prikazivanju njihove odežde. Značajni su i ciklusi iz života Svete Petke u južnoj i u severnoj kuli, ali i freske : “Tajna večera”, “Uspenje Presvete Bogorodice”, "Blagovesti" i zagrljeni sveti ratnici Teodor Tiron i Teodor Stratilat na konjima.

Turistička organizacija opštine Boljevac

Informacije

Opština Boljevac je kraj sa povoljnim poslovnim okruženjem. Ova ekološka opština koja je taj status dobila pre 25 godina, privlači sve veći broj investicija u poslednjih 10 godine. Turizam je u zamahu i sve se više razvija. Broj gostiju je uvećan za 40% od 2009. godine, a od 2016. godine je krenula i kategorizacija privatnog smeštaja. Dve trećine građana opštine Boljevac živi na selu, te se ovoj činjenici poklanja posebna pažnja. Očuvana priroda, mnoštvo ruda, šuma, pašnjaka, lovišta, čisti izvori i vode, je ono što Boljevac čini drugačijim od ostalih.

Turistički info centar

Informacije

Turistički info centar gostima stoji na raspolaganju. Mi smo tu da odgovorimo na pitanja koja se tiču turističke ponude opštine Boljevac (gde odsesti, šta videti, šta posetiti, šta sve može biti sadržaj boravka). Pored neposredno date informacije, turisti mogu dobiti turistički promo material, kao i ponudu smeštajnih kapaciteta, sadržaje manifestacija, događaja koji se dešavaju u gradu i okolini.

Etno-edukativni centar

Informacije

„Etno nasleđe u našem vremenu“, naziv je projekta koji je opština Boljevac putem programa prekogranične saradnje, realizovala sa Kulom u Bugarskoj. U okviru projekta, u selu Ilino, izgrađen je edukativni centar, namenjen sticanju znanja iz oblasti ruralnog preduzetništva, turizma i drugih oblasti.

Turistička organizacija opštine Crna Trava

Informacije

Turistička organizacija opštine Crna Trava (opis uskoro)