Još opcija

Događaj

Besplatna obuka za ugostitelje

Besplatna obuka za ugostitelje

Pozivamo vas na jednosatnu besplatnu obuku namenjenu vlasnicima i menadžerima ugostiteljskih objekata!
Digitalizacija ugostiteljske ponude: Unapredite svoje poslovanje online.

Uz pomoć QRMenu.rs rešenja i Turističko-poslovne društvene mreže Grupna.rs ova obuka će vam pružiti dragocene uvide u najnovije tehnološke alate i prakse koje mogu unaprediti vašu prodaju i poslovanje, te poboljšati iskustvo vaših gostiju.
Na ovoj obuci ćete naučiti kako da kreirate elektronski QR meni i omogućite vašim gostima jednostavan pristup informacijama o jelima, pićima i specijalnim ponudama putem njihovih mobilnih uređaja. Ali to nije sve! Takođe ćemo vas uputiti kako da sami, bez velikih tehničkih veština, odmah napravite svoj veb sajt sa rezervacijom i dostavom.
Upoznaćemo vas sa inovativnom Turističko-poslovnom društvenom mrežom Grupna.rs, koja vam otvara vrata ka širokom krugu potencijalnih gostiju. Pomoću ove mreže možete promovisati svoje usluge, deliti informacije o specijalnim događajima i aktivnostima, kao i izgraditi blisku vezu sa svojim gostima.

Očekuje vas i izvanredna prilika da besplatno testirate naša rešenja, isprobate QR menije i turističku društvenu mrežu Grupna.rs u okviru svog objekta tokom perioda od dva meseca. Naš stručni tim će vam pružiti kompletnu podršku, a mi ćemo biti tu da odgovorimo na sva vaša pitanja, otklonimo nedoumice i pružimo vam pomoć prilikom unosa artikala. Nije potrebno napredno znanje korišćenja računara – obuka je prilagođena svima.
Broj mesta u računarskoj učionici je ograničen, stoga vas molimo da što pre potvrdite vaše prisustvo pozivom ili slanjem poruke na sledeći broj telefona: 063 377 700
Pridružite nam se na ovoj obuci i steknite znanja koja će ojačati vaše poslovanje i podići iskustvo vaših gostiju na potpuno novi nivo.

Obuka će se održati u računarskoj učionici:
Narodni univerzitet Svetozara Markovića,
Ustanička 66, 11000 Beograd - Voždovac.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da transformišete svoje ugostiteljsko poslovanje i budete korak ispred konkurencije.
Pozovite nas: 063 377 700

Kategorije

Omogućio servis kod.rs