Još opcija

Događaj

Bazeni Srbije u julu
31 Jul 2024
11:00

Bazeni Srbije u julu

Sa ponosom Vas obaveštavamo da PR Grupna.rs, u saradnji sa partnerima, pokreće novu inicijativu "Bazeni Srbije u julu", koja će se održavati svake godine od 1. jula do 31. jula.

Srbija nema more, ali poseduje na stotine, ako ne i hiljade, bazena koji su savršeni za letnji odmor, rekreaciju i opuštanje.
Cilj naše inicijative je da mapiramo sve bazene u Srbiji i pružimo građanima informacije o njihovim lokacijama i radnom vremenu.
Želimo da svaki građanin zna gde može da uživa u toplim letnjim danima, bez potrebe da putuje daleko.

Inicijativa "Bazeni Srbije u julu" ima za cilj da promoviše značaj bazena kao ključnih tačaka za razvoj turizma u našoj zemlji. 
Verujemo da bazeni nisu samo mesta za plivanje, već i centri zajednice, mesta za porodice i prijatelje, i važne turističke destinacije.

Ova inicijativa poziva građane da otkriju i uživaju u bogatstvu bazenskih kapaciteta koje Srbija nudi. 
Naš cilj je da Srbija, kroz ovu akciju, istakne svoje bazenske resurse i promoviše manje poznate destinacije, čime ćemo doprineti razvoju domaćeg turizma.

Pozivamo sve firme koje upravljaju bazenima, banjama i spa centrima da se pridruže našoj inicijativi. 
Pružamo Vam priliku da istaknete svoj objekat domaćim i stranim posetiocima, promovišete jedinstvenu ponudu i budete deo ove uzbudljive letnje kampanje. 
Grupna.rs će aktivno promovisati događaj putem naše platforme i društvenih mreža naših partnera, osiguravajući da informacije o vašem bazenu dopru do što većeg broja ljudi.

Svi bazeni će biti mapirani na našoj platformi, uz detaljne informacije o ponudi omogućavajući građanima da lako planiraju svoje posete. 

Pridružite se inicijativi "Bazeni Srbije u julu" i postanite deo prve generacije objekata koji će zajedno sa nama obeležiti ovaj događaj. 
Vaša podrška i učešće su ključni za uspeh ove kampanje, koja ne samo da promoviše bazene kao važne turističke i rekreativne resurse, već i doprinosi razvoju lokalne ekonomije i unapređenju turističke industrije u Srbiji.

Za više informacija o načinu učešća i narednim koracima, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon: 063 377 700

Kategorije

Omogućio servis kod.rs