Još opcija

Događaj

Nacionalni Dan bazena u Srbiji
15 Jun 2024
11:00

Nacionalni Dan bazena u Srbiji

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Grupna.rs, vodeća domaća turistička društvena mreža, pokreće inicijativu za ustanovljenje "Nacionalnog Dana bazena u Srbiji", koji će se svake godine obeležavati 15. juna, označavajući tako početak letnje sezone.

Ova inicijativa ima za cilj da istakne značaj bazena u našoj zemlji kao idealnih mesta za odmor, rekreaciju, relaksaciju i zabavu, podstičući time građane da svoje slobodno vreme provedu uživajući u bogatstvu i raznovrsnosti bazenskih kapaciteta koje Srbija nudi. 
Cilj nam je da pozicioniramo Srbiju kao prvu zemlju u jugoistočnoj Evropi koja na ovakav način promoviše svoje bazenske resurse, čime ćemo doprineti razvoju domaćeg turizma i promociji manje poznatih destinacija.

Verujemo da bi "Nacionalni Dan bazena u Srbiji" bio idealna prilika za Vaš objekat da se predstavi domaćim i stranim posetiocima, istakne svoju jedinstvenu ponudu, i učestvuje u stvaranju posebnog doživljaja za sve posetioce. 
Grupna.rs će imati ključnu ulogu u promociji ovog događaja, koristeći svoju platformu i društvene mreže za široku promociju bazena, događaja i atrakcija širom zemlje, inspirišući građane da istraže lepote Srbije. 
Osim toga, svi bazeni će biti mapirani na našoj platformi sa detaljnim informacijama o ponudi i ulaznicama, omogućavajući lako planiranje poseta. 

Zato pozivamo sve firme koje upravljaju bazenima, banjama i spa centrima da se pridruže ovoj inicijativi i budu deo prve generacije objekata koji će zajedno sa nama obeležiti "Nacionalni Dan bazena u Srbiji". Vaša podrška i učešće će biti ključni za uspeh ovog događaja, koji ne samo da promoviše bazene kao važne turističke i rekreativne resurse, već i doprinosi razvoju lokalne ekonomije i unapređenju turističke industrije u Srbiji.

Za više informacija o načinu učešća i predstojećim koracima, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon: 063 377 700

Kategorije

Omogućio servis kod.rs