Još opcija

Događaj

Poslovni sastanci
22 Sep 2023
11:00

Poslovni sastanci

Poštovani partneri,

Sa velikom radošću želimo da Vas pozovemo na našu inicijativu Grupna poslovnih sastanaka, koja predstavlja jedinstvenu priliku za obogaćivanje Vašeg poslovnog iskustva i širenje mreže poslovnih kontakata.

Svaki drugi petak, sa ciljem jačanja poslovne saradnje organizujemo tematska putovanja u drugu opštinu ili grad. 
Ova inovativna inicijativa ima za cilj povezivanje i umrežavanje među našim partnerima, pružajući Vam priliku da istovremeno istražite turističke potencijale naše zemlje i proširite svoje poslovne horizonte.

Prednosti koje donose naši Grupna VIP poslovni sastanci su mnogobrojne:
- Učešće vam omogućava da se u opuštenoj atmosferi susretnete sa kolegama iz istih i različitih industrija, razmenjujete ideje i iskustva te stvarate korisne poslovne veze.
- Posetom različitim opštinama i gradovima širom Srbije, imaćete priliku da bolje razumete lokalne potrebe i poslovne prilike.
- Naša inicijativa omogućava da istražite bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu naših gradova i opština. 
- Osim što ćete uživati u tematskim putovanjima, imaćete priliku da se sastanete sa lokalnim firmama i institucijama što otvara vrata za potencijalne nove poslovne mogućnosti saradnje.

Molimo Vas da se pridružite ovom jedinstvenom iskustvu koje povezuje poslovno i turističko putovanje kako bismo zajedno stvarali nove prilike i otvarali vrata uspehu. 
Veselimo se Vašem prisustvu na našem narednom grupnom putovanju i poseti opštini.

Za više informacija i rezervacije, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona: 063 377 700
 

Kategorije

Omogućio servis kod.rs